haon-sportoldal

2011.09.23. 15:50

DSC-SI: Egy arany- és egy ezüstérem a mérlegük

Eredményesen szerepeltek a DSC-SI versenyzői az összetett országos bajnokságon.

Eredményesen szerepeltek a DSC-SI versenyzői az összetett országos bajnokságon.

Két érmet szereztek a Debreceni Sportcentrum-SI atlétái az összetett országos bajnokságon a Puskás Ferenc Stadionban a közelmúltban. A cívisvárosi egyesület tizenegy versenyzővel képviseltette magát a megmérettetésen, a fiúknál mind ifjúsági, mind junior korosztályban, a hölgyeknél csak a fiatalabb korosztályban indult debreceni csapat.

A Szarvas Dóra, Lesku Roberta, Sárkány Fanni összeállítású alakulat végig kiélezett küzdelmet folytatott a PVSK-val, és végül aranyérmet szerzett. (Felkészítő edzők: Suba László, ifj. Suba László.)

Második helyen zárt a Lesku Norbert, Cservenyák József, Szakács Ádám alkotta trió a férfi juniorok között. (Felkészítő edzők: Suba László, Szabó Robert, Giczei Csaba, Skoumal Péter.)

A fiú ifjúsági csapat a hatalmas mezőnyt felvonultató korosztályban lett negyedik. A csapat tagjai Magyar Zoltán, Juhász Tamás és Gulyás Gergely voltak.

A legjobb egyéni helyezést Lesku Norbert érte el, aki ötödik lett a juniorok között. A lányoknál Szarvas Dóra az előkelő hatodik helyen végzett.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!