haon-sportoldal

2011.07.21. 13:39

Egy régi–új játékos a DVSC-nél: Korhut Mihály

Korhut Mihály nagy hasznát veszi a Kaposváron kölcsönben töltött idénynek.

Korhut Mihály nagy hasznát veszi a Kaposváron kölcsönben töltött idénynek.

Korhut Mihály neve ismerős lehet a a Loki szurkolóknak, hiszen háromszor már magára öltötte a piros-fehér mezt élvonalbeli meccsek alkalmával is. Igaz ez nem mostanság volt, hiszen a fiatal védő az előző szezonban Kaposváron játszott kölcsönben.

Minden ideköti Korhut Mihályt

Ahogy a védő mondja, természetes, hogy visszavágyott Debrecenbe, hiszen itt van a családja, a barátnője és a barátai is, majdnem minden ide köti. Habár Kaposváron is jó viszonyt alakított ki a csapattársakkal, itt mégis közelibb a viszony a többiekkel, hiszen régóta ismerik már egymást a fiatalok.

- Jó érzés újra itt játszani, hiszen mindig is az volt a célom, hogy NB I-es meccset játsszak a Loki színeiben! Eddig háromszor léptem pályára a nagy csapattal, remélem mostantól csak emelkedik majd ez a szám. Ezért mindent megteszek - fogadkozott a Naplónak Korhut.

Rögtön a kezdőben Korhut Mihály

A tavalyi kölcsönben töltött idény után az idei felkészülést már Debrecenben végezte Korhut, a posztján játszó másik két játékossal, Stefan Mardaréval és Fodor Marcellel együtt. Ám előbbi egy edzőmeccsen bokasérülést szenvedett, utóbbi pedig kihagyott egy hetet a felkészülés alatt, így a keményen dolgozó fiatal játékos nemcsak a keretben, hanem egyből a kezdőcsapatban találta magát a Vasas ellen.

- Nagyon örülök a lehetőségnek. Minden erőmmel azon leszek, hogy megháláljam a bizalmat és továbbra is a kezdőben számítson rám az edző. Szerencsére jól jön a Kaposváron szerzett tízmeccses rutin – fogalmazott az ifjú labdarúgó, aki arról is beszélt, hogy a DVSC-DEAC-ban nagyon sok játékossal játszott együtt korábban.

- Szinte már tudjuk, hogy mit gondol vagy mit csinál a pályán a másik. Edzéseken is azon vagyunk, hogy megtanuljunk olvasni egymás gondolataiban.

Korhut Mihály természetesen nagyon bízik abban, hogy pénteken, a ZTE ellen is kezdőként léphet pályára.

HBN-RM

25 perce Zalaegerszegen kiderül, tovább szárnyal-e a DVSC-TEVA a „repülőrajt” után.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!