haon-sportoldal

2011.07.13. 17:20

DVSC-DEAC: Már a ráhangolódás időszaka zajlik

Könnyedebb alapozással indítanak a kis piros-fehérek, kiknek egy hónap áll a rendelkezésükre, hogy formába lendüljenek.

Könnyedebb alapozással indítanak a kis piros-fehérek, kiknek egy hónap áll a rendelkezésükre, hogy formába lendüljenek.

Vége a pihenőnek, a DVSC-DEAC a héten megkezdte a felkészülést a következő NB II-es bajnoki idényre. A debreceni fiatalok augusztus 14-én, a Magyar Kupa keretében mérettetnek meg először tétmérkőzésen, majd augusztus 20-án kezdetét veszi a 2011/2012-es szezon, tehát Fórián Zsolt vezetőedzőnek egy hónapja van „rendbeszedni” a kis Lokit.

Ráhangolódás

– Az elkövetkezendő pár napban még az állóképesség-fejlesztés zajlik, ez még a ráhangolódás időszaka, aztán majd fokozatosan intenzívebbé válnak a tréningek. Most még egymás között meccselnek a srácok, de tervezzük, hogy NB II-es ellenfelekkel is megmérkőzzünk. A létszámunk még közel harmincra tehető, vannak próbajátékosaink, a létavértesi fiókcsapatunkból nyolcan feljöttek, illetve a kölcsönadott futballistáink is velünk vannak még, tehát egyelőre elég sokan vagyunk, természetesen szűkülni fog a kör, még ezután alakítjuk ki az NB II-es, valamint az NB III-as keretünket is – tudta meg a Napló Fórián Zsolttól, aki a célokról is beszélt.

– Mint mindig, ezúttal is az az elsődleges célunk, hogy jó játékosokat neveljünk ki, és minél több tehetséget adjunk az NB I-es keretbe. Persze ezzel együtt szeretnénk minél előrébb végezni a bajnokságban is – mondta a kis Loki mestere, aki annak ellenére, hogy az NB II-es csapatot edzi, nem szeretne teljesen szakítani az utánpótlás-neveléssel sem, de az majd csak a napokban dől el, milyen szerepet játszhat a jövőben az ifjabb korosztályok életében.

SZADÓ

Debrecen - A hétévesektől a felnőttekig minden korosztályban indít csapatot a DEAC.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!