haon-sportoldal

2011.06.27. 13:28

Átkeresztelték a Lokit

<p>A DVSC női kézilabdacsapata új néven vág neki a következő idénynek.</p>

DVSC-Fórum néven játssza mérkőzéseit a debreceni női kézilabdacsapat a következő idényben. Az erről szóló megállapodást egy sajtótájékoztató keretein belül írták alá a Fórum Debrecen bevásárlóközpontban.

Mindenkinek jó

– A közelmúltban a város által működtetett cég volt a DVSC női kézilabdacsapatának névadó szponzora, majd ezután – átmeneti megoldásként – az én cégem került ebbe a helyzetbe. Örömömre szolgál, hogy most a Fórum jóvoltából új névadó támogató állt a DVSC mellé – osztotta meg gondolatait a sajtó képviselőivel Gellén András, a DVSC női kézilabdacsapatának ügyvezetője. A sajtótájékoztatón kiderült, a csapat és a bevásárlóközpont illetékesei között létrejött megállapodás egy évre szól, ám mindkét fél bízik a hosszútávú kapcsolatban.

– Már tavaly felmerült az együttműködés lehetősége, ami szerintem mindkét fél számára kölcsönösen jó, hiszen a BL-ben is indulunk, így mérkőzéseinkkel a támogatónk is nagy nyilvánosságot kap – fogalmazott Gellén, aki a Napló kérdésére elmondta, nem hiszi, hogy ez a kontraktus azt eredményezné, hogy további támogatók is megjelennének a Loki háza táján, ezt a jelenlegi gazdasági helyzet nem nagyon teszi lehetővé.

Közelebb a városhoz

Átányi Ajtony, a bevásárlóközpont centermenedzsere elmondta, debreceni létesítményként már korábban is tervezték egy helyi sportegyesület támogatását, mivel ezzel is közelebb akartak kerülni a városhoz. A vezető hangsúlyozta, örömükre szolgál, hogy egy olyan nagymúltú és sikeres klubnak lehetnek a névadó szponzorai, mint a DVSC. A Napló kíváncsi volt arra, mekkora a támogatás mértéke, amivel a bevásárlóközpont szponzorálja a Lokit. Átányi Ajtony válaszában üzleti titoknak minősítette a támogatás nagyságát, így nem árult el semmi konkrétumot.

HBN-BN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!