HAON - PR cikk

2014.07.25. 15:15

Dimenzióváltás az otthoni tévézésben

A Digital1Crystal Screen Paint egy forradalmian új digitális 3D technológia, mely gyökeresen megváltoztatja a mozizásról és az otthoni tévézésről alkotott eddigi képet.

A Digital1Crystal Screen Paint egy forradalmian új digitális 3D technológia, mely gyökeresen megváltoztatja a mozizásról és az otthoni tévézésről alkotott eddigi képet.

Kitartó több éves korszakalkotó kutatói munka eredményeképpen született meg ez a világon egyedülálló festék koncentrátum család, amely alkalmazásával bármely felület alkalmas lehet a 3 dimenziós térélmény elérésére.

A számtalan kristályt tartalmazó Digital1Crystal festékek kiválóan felhordhatóak festett falra, üvegre, fémre, fára, textilre, akár még műanyagra is. A páratlan technikai megoldás lehetővé teszi a vetítés mobilitását is, mely konferenciatermeknek, szórakozóhelyeknek, üzleteknek, irodáknak nyújtanak kiváló lehetőséget bemutatók, reklámfilmek, előadások, oktatófilmek és közvetítések prezentálására.

A digitális rendszer sajátos alkotóelemei által a hagyományos 2 dimenziós vetítés is lenyűgöző színhatást és vizuális képélményt nyújt, melyet már csak a felfesthető felület méretkorlátlansága múlhat felül. A digitális rendszer -a szakemberek által történő beüzemelés után- könnyedén működtethető, a távirányítós rendszer bárki számára kezelhető.

Projektorok:

A maximális térélmény, és képvilág elérése érdekében a minimum 2500 lumenes projektorok ajánlottak, melynek kiválasztásában a D1C csapata megbízható szakmai hátteret biztosít. Az egyre több tulajdonsággal rendelkező projektorok választéka mindinkább bővül, így rohamosan zárkóznak fel a TV panelek piacához. A minőségben, színekben, és fényerőben való fejlesztések által méltó helyet kapnak a szórakoztatóiparban.

A projektorok ezen tulajdonságai folytán mind családok, mind cégek is kiválaszthatják a saját igényeiket legjobban kielégítő modellt.

Kiegészítők:

Speciális 3D aktív szemüvegek, házimozi rendszerek, árnyékolástechnika, HDMI 4K kábel, keretek

Rólunk:

A D1C csapata nagy gondot fordít szakemberei folytonos továbbképzésére, hogy naprakészek és szakmailag felkészültek legyenek. Ez elősegíti, hogy a brand minőségét tükrözve újabb és újabb innovatív rendszerek kerüljenek kidolgozásra, hogy vásárlóinknak a lehető legnívósabb szolgáltatást nyújthassuk. Folyamatosan fejlődünk és fejlesztünk, törekedve arra, hogy az egyre magasabb igényeket kielégítő technikai újításokat biztosíthassuk a piac minden szegmensén. A D1C vívmányai a prémium kategóriát képviselik, így cégcsoportunk hosszú távú 5 éves garanciát vállal termékeire.

Élvezze otthonában a végtelen mozizás lehengerlő élményét!

Bemutatóterem:

3530 Miskolc Fútó utca 76.

+36 70 632 8121

Előre egyeztetett időpontban!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!