Hajdúsámson hírei

2013.03.13. 17:42

A tanárok már most az órai tananyag helyett, vallási előadást tartanak a gyerekeknek!!!

Kezdeném azzal, hogy tisztelet a kivételnek, mert a legtöbb tanár nagyon is jól végzi a munkáját!!De azért az még is csak felháborító, hogy egyes tanárok nagy ívben tesznek rá, hogy a diákok hogy és mikor sajátítják el azt az anyagot amit neki kellene ...

Kezdeném azzal, hogy tisztelet a kivételnek, mert a legtöbb tanár nagyon is jól végzi a munkáját!!
De azért az még is csak felháborító, hogy egyes tanárok nagy ívben tesznek rá, hogy a diákok hogy és mikor sajátítják el azt az anyagot amit neki kellene órán átadni és megértetni a tanulókkal!
Ehelyett itt most már az lett a szokás, hogy a "Tiszteletre méltó pedagógusok" vagy be sem járnak az órákra hónapokon keresztül (és nem is olyan szakos helytesitő tanár "oktatja"), vagy az egész óra azzal telik, hogy "Tanár úr" a vallásról sztorizgat és mindenféle vallási könyveket és szórólapokat osztogat a gyerekeknek!!!!!!!
Az én gyerekem is a minap teljesen össze zavarodva jött haza az iskolából, hogy "Anya te meg fogsz halni??? Mert a tanár bácsi azt mondta, hogy aki nem azt az istent szereti mint Ő akkor az a pokolra jut, de aki igen az meg örökké fog élni??!!!!??!!! "
Egy az hogy az én gyerekemet nem bolondítsák mindenféle zagyvasággal, nem azért kapják a fizetésüket, hogy ilyesmivel traktálja a gyerekek fejét!!!!!!
Kettő meg az hogy miért is nem kapom meg én az ő fizetésének egy részét???? Mert hogy amit ő órán nem oktat le anyagot azt én este 6-8 óra felé próbálom megtanítani neki (egész napi munka után)!!!! Én is dolgozom, elvégzem a rám kiszabott feladatot amiért meg fizetnek!! Akkor ő a nem elvégzett munkája után miért veszi fel a pénzét és mint aki jól végezte munkáját megy haza?????? És mint aki jól végezte dolgát megy haza pihenni!!! DE MIKOR ÉN IS ÉLVEZHETNÉM AZT A KIS PIHENÉST AMIT MEGÉRDEMLEK, AKKOR ÉN NEKEM KELL ELVÉGEZNEM AZ Ő MUNKÁJÁT IS!!!!!!!!

Csak finoman szólva tartom ezeket a dolgokat felháborítónak!!!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!