Hajdúnánás hírei

2011.04.11. 16:41

Intenzív stresszűzés Hajdúnánáson

<p>Hajdúnánás - A jó idő beköszöntével megnövekszik a fitnessz-, kondi-, és tornatermek látogatottsága.</p>

Nem is csoda, hiszen a télen felszedett kilók a lekerülő télikabáttal válnak feltűnőbbé, s ilyenkor a kertásás-gondozás mellett is időt szakítunk az aktív testedzésre.
Több országban is divattá és új őrületté vált már  a nálunk még kevésbé ismert Zumba-Fitnessz. Pár héttel ezelőtt Kiss Éva, a tiszavasvári oktató hódította meg a nánási lányokat, asszonyokat ( s férfiakat!), aki iker lányaival Nórival és Timivel hetente kétszer nagyszerű hangulatot teremtenek edzéseik során. Alkalmanként 60-70 résztvevő ismerkedik az alaplépésekkel, melyek a forró latin-amerikai táncok ritmusából jönnek létre. A szinte minden izmot átmozgató torna hatékonysága mellett igazi stresszűző, hiszen ezt a táncot- tornát csakis mosollyal az arcon lehet űzni: így tölt fel energiával, vidámsággal és jókedvvel, melyek napjaink rohanó életritmusában elengedhetetlenné vált!
S ki ne szeretne a munkahelyeken, az utcákon és az iskolapadokban csupa boldog, mosolygós, elégedett arcot látni- hát egy ilyen típusú mozgásforma segítségével ez talán nem is olyan lehetetlen!
- Fekete Andrea -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!