Hajdú-Bihar

2013.06.16. 19:24

A komádi iskolában is ballagtak

Komádi - Szombat délelőtt négy osztály diákjai búcsúztak, ballagtak el a komádi Barsi Dénes Általános Iskolából. 

Komádi - Szombat délelőtt négy osztály diákjai búcsúztak, ballagtak el a komádi Barsi Dénes Általános Iskolából. 

Az osztály tantermeit bejárva, ballagó, búcsú dalokat énekelve, sok-sok virággal a kézben vonultak végig az új iskola épületében. Később a több éves hagyomány szerint a városháza épülete előtti szép, díszes parknál sorakoztak fel, ahol az őket kísérő szülők, családtagok, ismerősök gyűrűjében folytatódott a szép ballagási ünnepség.

Molnárné Kolozsvári Irén iskolaigazgató búcsúzott el diákjaitól, majd Tóth Ferenc a város polgármesterének jelenlétében értékes könyveket ajándékozott oklevél kíséretében a nyolcadik osztályosok közül azoknak, akik kitűnő és jeles tanulók és példás magaviseletűek voltak.  Könyvet kaptak: Gyöngyösi Evelin, Barabás Tímea, Kindó Máté, Csordás Gabriella, Dányi Zsófia, Nagy Szabolcs. Harsányi Pál, Pálfi Karolina, Szabó Mária, Major Péter és Kolozsvári Enikő. A ballagási ünnepség befejeztével a megjelent hozzátartozók virággal, ajándékokkal halmozták el a búcsúzó diákokat, akiknek szép, örök emlékként marad meg ez a nap.

Vmirjáncki József

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!