Hajdú-Bihar

2013.04.04. 10:24

Mindent felújítanak, átalakítanak

Debrecen - A Napló-hűségkártyásoknak 20 százalék kedvezményt biztosítanak.

Debrecen - A Napló-hűségkártyásoknak 20 százalék kedvezményt biztosítanak.Megérkezett a tavasz, végre süt a nap, melegszik az idő. Ilyenkor szánják rá magukat a legtöbben, hogy átalakítsanak, felújítsanak, építkezzenek, arculatot változtassanak. - Több éves szakmai tapasztalatomra hivatkozva nyugodtan állíthatom, hogy nálunk is elkezdődött a „festési szezon”! Igyekszik mindenki a saját ízlésének megfelelően választani a színek, az anyagok, a stílusok korlátlan lehetőségeket nyújtó világából. Az ingyenes helyszínelés mellett ebben is segítséget nyújtok, hogy minél jobban, és minél kedvezőbb áron teljesüljenek a különböző kérések - mondta Szegvölgyi Róbert, a www.robicar.hu tulajdonosa, aki csapatával festést, burkolást, külső- és belső szigetelést, komplett generál kivitelezést és tetőfedést is végez, ráadásul minden munkára garanciát ad. - Nagyon fontosnak tartom, hogy az emberek bizalommal forduljanak hozzám, és ezt szerencsére már évek óta nyugodtan mondhatom, hogy így van. Erről tanúskodik az is, hogy évek óta visszatérő ügyfeleim közé tartozik a neves debreceni Barabás Étterem, a Vezér Állategészségügyi Centrum, és így tovább - tette hozzá. Hangsúlyozta: elsődleges célom, hogy a munka tökéletes legyen, s ezt a legkedvezőbb árakon tudjuk biztosítani! Széleskörű szolgáltatásaink keretében a kerítéstől a padlásig, kívülről belülről mindent felújítunk, átalakítunk!

Szegvölgyi Róbert januárban csatlakozott Hűségkártya programunkhoz, mint mondja, azért, mert hallotta, hogy sok előfizetőnk él a kártya adta kedvezményekkel, s ezért úgy gondolta, ő is szeretne lehetőséget adni erre, főleg, mivel ilyen jellegű szolgáltatás még nem volt elérhető Hűségkártyával.

- Minden munkánkból 20 százalék kedvezményt biztosítunk, de egyéb kedvezményekre is van lehetőség - tette hozzá, megjegyezve: jók a tapasztalataik, nagyon sokan élnek a lehetőséggel.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!