Hajdú-Bihar

2013.03.10. 17:07

Nőnapi köszöntés örökzöld dallamokkal

Debrecen - Magyarnóta-gála köszöntötte a hölgyeket vasárnap délután a Lovardában, ahol a műfaj legjelesebb énekesei léptek színpadra örökzöld dallamaikkal.

Debrecen - Magyarnóta-gála köszöntötte a hölgyeket vasárnap délután a Lovardában, ahol a műfaj legjelesebb énekesei léptek színpadra örökzöld dallamaikkal.

„A hölgyek elválaszthatatlan részesei életünknek, örömünknek, boldogságunknak, legyen szó szerető édesanyánkról, párunkról, gyermekeinkről, barátainkról és társainkról. Lehet őket köszönteni szép szavakkal, verssel, virággal, de ha mindez egyszerre történik hálánk és szeretetünk jeléül, talán az lehet az igazi. Éppen ezért rendezünk a szóvirágok minden szirmával, szinte érezhető illatával ünnepséget, ahol a legszebb szívhez szóló dallamok csendülnek fel, ahol a legkiválóbb előadók tolmácsolnak egy-egy igazi szép nótát, örökzöld dallamot” – mutatta be igazi áhítattal a gála szellemiségét Balogh Imre rendező, aki párjával, Hudák Ilonával huszonnegyedik alkalommal kápráztatja el műsorával a közönséget.

A nőnapi előadáson kimondottan férfiak léptek a színpadra, hogy szívhez szóló délutánt szerezzenek a kedves közönségnek. Tarnai Kiss László, a Dankó Rádió vezető szerkesztője, kiváló előadóművész, a hajdúnánási, ötven éve pályán lévő klasszis, Lente Lajos, valamint a karcagi nótás fiúk, így Kolostyák Gyula, Monzinger Ferenc, Bartha András, Ferenczi Béla és Olajos János, akik nótáikon kívül humoros műsorral is bemutatkoztak. A műsorvezetői szerepkörben Drágán Lajost és Balogh Imrét láthattuk, akik szintén kiváló énekesei a műfajnak.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!