Hajdú-Bihar

2013.03.09. 12:27

Nőnap az idősek nappali klubjában

Körösszegapáti  - A település idősebb hölgyeit köszöntötték a nőnapon Körösszegapátiban a Családsegítő Szolgálat dolgozói.

Körösszegapáti  - A település idősebb hölgyeit köszöntötték a nőnapon Körösszegapátiban a Családsegítő Szolgálat dolgozói.

Az idősek nappali klubjában összegyűlt szép korú hölgyek meghatódva hallgatták Tarsoly Attila polgármester köszöntő szavait. Később mosolyogva és nagy tapssal fogadták Kalugyer Tamás vicces szövegét. A helyi általános iskolások Kormányné Virányi Ilona irányításával, műsorral kedveskedtek, a megjelenteknek. Tarsoly Attila polgármester és dr. Illés Tóth Zoltán jegyző csokoládét ajándékozott, Kalugyer Tamás pedig a tavasz hírnökét jelképező virágot nyújtott át az idős nőknek.

Meglepetéssel készültek a nők köszöntésére a Családsegítő Szolgálat dolgozói is. Tréfás ruhadivat bemutatót mutattak be. Szobalánynak, kertésznek, társalgónak, mentősnek, szerelőnek öltözve illusztrálták, hogy mennyi mindent kell végezniük az idős emberek kérésére a családsegítő szolgálat dolgozóinak. Jelképes tombolasorsolás is volt. Mindenki nyert valamilyen egyszerű tárgyat, ezzel is emlékezve erre a szép, kellemes napra. Végezetül pedig kalács, tészta, tea, és forralt bor elfogyasztására biztatták a megjelenteket.

Vmirjáncki József

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!