Hajdú-Bihar

2013.03.15. 19:50

Havazás - Kósa: Debrecenben minden hibát elhárítottak

Debrecen, 2013. március 15., péntek (MTI) - Debrecenben minden, az áramszolgáltatásban és a közlekedésben előforduló fennakadást sikerült elhárítani péntek estére - tájékoztatta Kósa Lajos (Fidesz-KDNP) polgármester az MTI-t.

Debrecen, 2013. március 15., péntek (MTI) - Debrecenben minden, az áramszolgáltatásban és a közlekedésben előforduló fennakadást sikerült elhárítani péntek estére - tájékoztatta Kósa Lajos (Fidesz-KDNP) polgármester az MTI-t.Debrecen külső részein, a Csapókertben, a Lenctelepen és a Biczó István-kertben voltak kisebb áramkimaradások, de ezeket elhárították az áramszolgáltató szakemberei - jelezte a politikus. Közlése szerint a városi utakat folyamatosan takarítják, így nincsenek járhatatlan útszakaszok, miként Hajdú-Bihar megye közútjain sem.

Az önkormányzatnak nem kellett rendkívüli intézkedéseket hoznia a hóhelyzet miatt, a melegedők képesek minden rászorulót befogadni - fűzte hozzá. Kósa Lajos kiemelte, hogy jelen állás szerint a debreceni repülőtér fogadni tudja majd a szombati menetrend szerinti járatokat.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!