Hajdú-Bihar

2013.02.13. 10:14

Olvasói levél: Ismét a társasházakról

A „Kiszolgáltatottak a társasházak lakói” címen (Napló, január 28., hétfő, 8. oldal) megjelent cikkel teljes egészében egyetértünk. Olyan mintha a mi társasházunk közös képviselőjéről írták volna.

A „Kiszolgáltatottak a társasházak lakói” címen (Napló, január 28., hétfő, 8. oldal) megjelent cikkel teljes egészében egyetértünk. Olyan mintha a mi társasházunk közös képviselőjéről írták volna.Bár a társasházi törvény szerint a közös képviselő minden indokolás nélkül is leváltható, ez bizony a gyakorlatban nem így működik.

A tulajdonosok nagy többsége a közgyűlésre el sem jön, 1-2 pártoló tulajdonos különböző hazugságokkal, a tulajdonosok félrevezetésével összeszed annyi meghatalmazást, amivel a szavazást el is dönti.

Bizonyítottuk, hogy a közös képviselő elszámolásai nem a valós adatokat tartalmazzák, bizonyítottuk, hogy regisztráció hiányában, adótartozása miatt a tevékenységét megtiltották (ezt azóta valahogy rendezte, egyáltalán nem megnyugtató módon).

Mindezek ellenére a közel két és féléves bírósági eljárás során az embernek az a benyomása, hogy a bíróság még mindig azt keresi, hogyan tud a javára dönteni. Sajnos, itt sincsenek jó tapasztalataink.

Természetesen nagyon sok tisztességesen, legjobb tudása szerint dolgozó közös képviselő is van, és bízom benne, hogy a fentieket nem veszik magukra.

Szívesen felvesszük a kapcsolatot a cikk írójával, mert összefogásban az erő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!