Hajdú-Bihar

2013.02.25. 13:14

Művészi utazás az első debreceni Tehetségtárlaton

Debrecen - Karácsony Krisztina festményei láthatóak az első debreceni Tehetségtárlaton, március 14-ig a Plazában.

Debrecen - Karácsony Krisztina festményei láthatóak az első debreceni Tehetségtárlaton, március 14-ig a Plazában.A fiatal művész, aki megyénk szülötte, jelenleg a Nyíregyházi Főiskola vizuális- és környezetkultúra, illetve történelem szakirányú tanári mesterszakos hallgatója. Az „On road” tárlat alkotásai az utazás témáját dolgozzák fel, erre utal maga a cím is. A képek saját élményekre építenek, és arra, hogy az alkotóban milyen benyomásokat keltett az aktuális látvány – ismertették közleményükben a szervezők.

A Tehetségtárlat alapvető céljai, hogy felhívja a figyelmet a tehetséges fiatalokra és az általuk elért sikerekre.

– Fontos célnak tartjuk, hogy teret és lehetőséget adjuk tehetséges fiatal művészeknek, hogy megmutathassák művészetüket, alkotásaikat. Későbbiekben fontos célnak tartjuk, hogy a tehetségeket nemcsak az alkotó-, hanem az előadó-művészetben is megmutathassák tehetségüket. A rendezvényt fiatalok szervezik, ezzel is elősegítve, hogy a fiatalok körében is népszerűsítsük, hogy merjék megmutatni magukat – tudatta Bálega János, a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület elnöke.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!