Hajdú-Bihar

2013.02.26. 11:28

Gázolajat loptak

Nyíracsád - Elfogták a vámospércsi rendőrök azt a három férfit, akik 2013. február 24-én egy nyíracsádi telephelyről gázolajat tulajdonítottak el. Mindhárom elkövetőt őrizetbe vették.

Nyíracsád - Elfogták a vámospércsi rendőrök azt a három férfit, akik 2013. február 24-én egy nyíracsádi telephelyről gázolajat tulajdonítottak el. Mindhárom elkövetőt őrizetbe vették.Sthil motorfűrészt, 3 db kerékpárt, rézkábel és a telephelyen leállított gépekből 180 liter gázolajat tulajdonítottak el ismeretlen tettesek 2013. február 24-re virradóan egy nyíracsádi telephelyről. A bejelentést követően felmerült információk alapján egy közeli elhagyott ingatlan melléképületében elrejtve, a gépekből eltulajdonított gázolajat megtalálták a nyomozók.

Az elhagyott épület közelében hamarosan elfogták azt a 37 éves fülöpi férfit, aki a bűncselekmény elkövetést beismerte. Két társát 2013. február 25-én hajnalban, illetve délután fogták el a nyomozók.

Az eljárást a Hajdúhadházi Rendőrkapitányság Vámospércsi Rendőrse, R. Tibor 37 éves fülöpi, M. Károly 35 éves nyíradonyi, M. László 40 éves fülöpi férfiakkal szemben – őrizetbe vételük mellett – lopás és bűnpártolás bűntett elkövetésnek megalapozott gyanúja miatt folytatja le, egyben előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!