Hajdú-Bihar

2013.02.10. 13:34

Garázdaság és bántalmazás - Rendőrségi hírek Hajdú-Biharból

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. február 9-én is több esetben történt rendőri intézkedés.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. február 9-én is több esetben történt rendőri intézkedés. Az elmúlt 24 órában 18 személyt fogtak el és 21 személyt állítottak elő a rendőrök, köztük 9 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt, 2 főt körözés alapján. Biztonsági intézkedés 9 esetben történt. Megyénk közútjain 2 könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset volt.

A Debreceni Rendőrkapitányság egy 36 éves férfit vett őrizetbe, aki ellen a Debreceni Járásbíróság bocsátott ki elfogató parancsot.

A Debreceni Rendőrkapitányság büntetőeljárást folytat három személlyel szemben csoportosan elkövetett garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt. A három huszonéves fiatal 2013. február 9-én hajnalban a debreceni Nagyerdő területén található szórakozóhely előtt, vitát követően bántalmaztak egy 21 éves helyi férfit. A bántalmazott 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A verekedésnek a kiérkező járőrök vetettek végett és mindhárom férfit előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra. Az előállított személyeket gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók.

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!