Hajdú-Bihar

2013.02.13. 16:06

A Wizz Air új járatot indít Debrecenből

2013. február 13. – A Wizz Air, Magyarország legnagyobb légitársasága ma bejelentette, hogy április 26-án megkezdi járatai működtetését Debrecenből Dortmundba, Németország egyik legforgalmasabb ipari és kereskedelmi régiójába. Hetente kétszer közlekedik majd menetrendszerinti járat Dortmundba, a várakozások szerint az új útvonalon az első évben 30 ezer utas utazik majd.

2013. február 13. – A Wizz Air, Magyarország legnagyobb légitársasága ma bejelentette, hogy április 26-án megkezdi járatai működtetését Debrecenből Dortmundba, Németország egyik legforgalmasabb ipari és kereskedelmi régiójába. Hetente kétszer közlekedik majd menetrendszerinti járat Dortmundba, a várakozások szerint az új útvonalon az első évben 30 ezer utas utazik majd.A Wizz Air folyamatosan optimalizálja útvonalhálózatát, ezért döntött úgy, hogy új járattal kapcsolja össze Debrecent és Dortmundot. A Wizz Air gondosan felmérte az utasköre üzleti preferenciáit. Az utasok véleménye megerősítette, hogy a legjobb megoldás, ha a kevésbé népszerű milánói útvonalat felváltja az új dortmundi. Április 23-tól a milánói útvonal nem üzemel. A Wizz Air nagyon alacsony árakkal ünnepli az új Debrecen-Dortmund útvonal megnyitását, repülőjegyek már 4990 forinttól foglalhatók a wizzair.com oldalon.

A Wizz Air három útvonalat üzemeltet a debreceni repülőtérről, amelyek a következő 12 hónapban 100 ezer utast szállítanak majd a várakozások szerint. Ez az utasforgalom támogatja a régióban a turizmus területén létrejött munkahelyeket, valamint lehetővé teszi, hogy az üzleti utazók nagyon alacsony viteldíjakkal utazhassanak, mindez a Wizz Air Debrecen régió melletti elkötelezettségét mutatja.

„Az eindhoveni és londoni útvonalak sikere bebizonyította a nyugat-európai útvonalak népszerűségét, ezért a Wizz Air az új Debrecen-Dortmund útvonallal újabb összeköttetést teremt Nyugat-Európával” – mondta Daniel de Carvalho, a Wizz Air kommunikációs vezetője. „A kimenő és bejövő forgalom tekintetében is az eindhoveni és londoni útvonalak voltak a legsikeresebbek Debrecenből, ezért befejezzük a milánói útvonal üzemeltetését, hogy helyet csináljunk egy harmadik nyugat-európai úticélnak. A Wizz Air az utasok igényeire fókuszál, és továbbra is elkötelezett amellett, hogy a legalacsonyabb viteldíjakat kínálja a legnépszerűbb útvonalakon. Nagyon örülünk, hogy bejelenthetjük új dortmundi szolgáltatásunkat, utasainknak a debreceni régióban pedig csak ajánlani tudjuk, hogy csapjanak le már ma a legalacsonyabb viteldíjakra a wizzair.com oldalon” – tette hozzá Daniel de Carvalho.

A Wizz Air, Kelet-Közép Európa legnagyobb diszkont légitársasága 39 darab A320 Airbus-ból álló flottát üzemeltet 16 állomásról, több mint 250 útvonalon, 84 desztinációval, 30 országba. A Wizz Airnél 1500 szakember biztosítja a magas színvonalú szolgáltatást és a nagyon alacsony árakat, aminek köszönhetően 2013-ban több mint 13,5 millió utas választja a légitársaságot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!