Hajdú-Bihar

2013.01.30. 10:36

Halálos baleset - Rendőrségi hírek Hajdú-Biharból

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. január 29-án is több esetben történt rendőri intézkedés.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. január 29-án is több esetben történt rendőri intézkedés.Az elmúlt 24 órában 8 személyt fogtak el és 30 személyt állítottak elő a rendőrök, köztük 8 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 2 esetben történt. Megyénk közútjain egy könnyű és egy halálos sérüléssel járó közlekedési baleset nem történt.

Szabadságukban korlátozva

Az elmúlt 24 órában a Debreceni Rendőrkapitányság két bolti tolvajt, a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság egy férfit és két nőt falopás miatt vett szabálysértési őrizetbe.

A debreceni nyomozók lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyamatban lévő büntető ügyekben három férfit vettek őrizetbe 2013. január 29-én.

Tiltott határátlépés miatt….

A Biharkeresztes Határrendészeti Kirendeltség rendőrei 2013. január 29-én délelőtt az ártándi határátkelőhelyen két moldáv férfivel szemben is intézkedtek, akik nem tudták azt hitelt érdemlően igazolni, hogy jogszerűen tartózkodnak Magyarország területén. A két (38 és 45 éves) férfit előállították a kirendeltségre, ahol tiltott határátlépés szabálysértés elkövetése miatt meghallgatták és eljárást indítottak velük szemben.

Életét vesztette

Hajdúsámsonban egy hulladékszállító tehergépkocsi vezetője hátramenetet végzett járművével 2013. január 29-én délelőtt, amikor a jármű jobb oldali hátsó részével neki ütközött az úttest mellett lévő villanyoszlopnak. Ennek következtében a tehergépkocsi hátsó részén kialakított álló helyen tartózkodó munkás megsérült, majd a kórházba szállítását követően életét vesztette. Az 53 éves gépkocsivezető ellen halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt az eljárást a Debreceni Rendőrkapitányság folytatja le, szakértők bevonásával.

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!