Hajdú-Bihar

2012.02.06. 10:41

Ismerd meg a nyelvvizsgákat Debrecenben!

Debrecen – Diákokat, felnőtteket és pedagógusokat, oktatókat egyaránt várnak a nyelvi napon.

Debrecen – Diákokat, felnőtteket és pedagógusokat, oktatókat egyaránt várnak a nyelvi napon.

A Méliusz Juhász Péter Megyei Könyvtár és Művelődési Központ és a Debreceni Nyelviskola február 8-án nyelvi napot szervez, melynek középpontjában a nyelvvizsgák megismertetése áll. A helyszín a megyei könyvtár épülete, a programok délelőtt 9 órától este 18 óráig tartanak: reggel 9 órától a Hajdú-Bihar Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány mutatkozik be, ismertetve az ingyenes munkahelyi képzéseket, 10 órától pedig a nyelvtanuláshoz, nyelvoktatáshoz kötődő szakmai programok kezdődnek – ismertetik sajtólevelükben a szervezők.

Nagyobb rálátást

Céljuk a rendezvénnyel, hogy a nyelvvizsgák világára nagyobb rálátást biztosítsanak az érdeklődőknek. A programban több mint tíz színvonalas és elismert nyelvvizsgaközpont mutatkozik be (LCCI, Zöld Út, ORIGÓ, DELF-DALF, Theolingua, Euroexam, Cambridge, DExam, ECL, CNAVT, IELTS), valamint ismert könyvkiadók (Oxford University Press, Hueber, Cambridge, Klett, Akadémiai Kiadó) is prezentálják a nyelvtanulást, nyelvvizsgázást segítő kiadványaikat.

A vizsgaközpontok információs pultjuknál, valamint előadásokkal és workshopokon mutatkozhatnak be, míg a kiadók az általános nyelvkönyvek és nyelvvizsgára felkészítő kiadványaik bemutatásával és értékesítésével tehetik teljesebbé a látogatók vizsgákról kapott képét.

Akik a különlegesebb nyelvek iránt érdeklődnek, a délután folyamán (17 órától) finn és (16 órától) holland nyelvből bemutató órán vehetnek részt – amihez semmiféle előzetes tudás nem szükséges.

A részvétel ingyenes. További információ a www.debreceninyelviskola.hu oldalon található.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!