Hajdú-Bihar

2011.11.24. 15:15

Segítő jobb a vállalkozóknak Hajdúdorogon

Hajdúdorog - Kis és mikrovállalkozások számára tartottak pályázati tájékoztatót 2011. november 22-én a Polgármesteri Hivatal tanácskozó termében.

Hajdúdorog - Kis és mikrovállalkozások számára tartottak pályázati tájékoztatót 2011. november 22-én a Polgármesteri Hivatal tanácskozó termében.

A Csige Tamás polgármester úr kezdeményezésére létrejövő megbeszélésen Simon Erika a Simeron Consulting Kft. képviseletében arról tartott előadást, hogy mire használható a vállalati tanácsadás pályázat és ezt miképp tudnák legjobban kihasználni Hajdúdorog lakói. Hangsúlyozta, hogy az ügyfelek szakértelmére építve, az igényeknek maximálisan megfelelve, személyre szabva segítik hozzá a szervezeteket a hatékony működéshez. Számos érv hangzott el a nem mindennapi lehetőség megragadása mellett, egyebek közt az is, hogy a teljes körű tanácsadás igénybevételének 50 %-át, míg egy kisebb projekt esetében akár az egész összeg kifizetését átvállalja az állam.

A Széchenyi Programiroda szerepéről, és egyéb régiós pályázati konstrukciókról tartott előadást Bodrogi Anett, aki beszélt az Új Széchényi Terv ésszerű változtatásairól és azokról a kitörési pontokról, melyek hozzásegíthetik a helyi cégeket célkitűzéseik eléréséhez.

A programok végén a résztvevők szabadon kifejthették véleményüket, problémáikat és lehetőségük nyílt egyéni konzultációra is a szakemberekkel. A polgármester úr meggyőződése, hogy nagy szükség van az ilyen fórumokra, ahol helyi vállalkozók találkozhatnak, és tapasztalatot cserélhetnek egymással, valamint olyan szakértőkkel, akik a haladás ösvényére vezethetik őket. Ennek érdekében meghívta a rendezvény látogatóit a 2011. december 13-án tartandó Vállalkozói Fórumra, melyre a Városháza tanácskozó termében kerülhet sor.

- Mosolygó Marietta -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!