Hajdú-Bihar

2011.11.24. 15:19

Melegséget ajándékba Hajdúdorogon

Hajdúdorog - Kiosztásra kerültek a polgármester úr által hirdetett önkéntes napok segélycsomagjai 2011. november 23-án.

Hajdúdorog - Kiosztásra kerültek a polgármester úr által hirdetett önkéntes napok segélycsomagjai 2011. november 23-án.

Csige Tamás a város vezetőjeként fontosnak tartja, hogy a hozzá forduló szűkölködőknek segítő jobbot nyújtson, ezért a hozzá fordulók téli fűtésszezon okozta nehézségein is szeretett volna enyhíteni. Ennek érdekében önkéntességi programot hirdetett október 12-re és 13-ra, melyre felkérte a Móra Ferenc Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény hetedik és nyolcadik osztályos diákjait, hogy áldozatkészségükkel és szorgalmukkal járuljak hozzá a nehézségekkel küszködők problémáinak megkönnyítéséhez. A lelkes fiatalok az első szóra csatlakoztak a kezdeményezéshez és tanáraik együttműködésével, több mint százzsáknyi kukoricacsutkát gyűjtöttek össze a jó ügy érdekében.

A gyújtóst Gyúró Gabriella 7. a , és Pogácsás Petra 7. b. osztályos tanuló közreműködésével tíz család között osztották szét a GAMESZ dolgozói. A támogatást minden esetben jó szívvel fogadták a jogosultak, a lányokat frissítővel, édességgel kínálták.

A megmozdulás követői bíznak abban, hogy törekvésük példaértékkel szolgál, és sokat csatlakozásra késztet az ünnepek közeledtével, ha nem is ehhez, de más jótékonysági akciókhoz.

- Mosolygó Marietta -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!