Hajdú-Bihar

2011.10.24. 14:44

Szüreti Vígságok Konyáron

Konyár - Nemrégiben rendezték meg Konyáron a Szüreti Vígságok programsorozatot, melynek keretén belül a Kurucz Albert Falumúzeumban megnyitották a „Vízválasztók” című kiállítást.

Konyár - Nemrégiben rendezték meg Konyáron a Szüreti Vígságok programsorozatot, melynek keretén belül a Kurucz Albert Falumúzeumban megnyitották a „Vízválasztók” című kiállítást.A Művelődési Ház  udvarán folytatódott a program, ahol a zöldség és gyümölcsfélék őszi kiállítása és vására fogadta az érdeklődőket. A nap talán legkiemelkedőbb eseménye volt a Közparkban az állampolgársági fogadalom és eskütétel. Ekkor 13 partiumi polgár lett magyar állampolgár, majd ünnepélyesen felavatták a „Trianon könnyei” fantázianevet viselő alkotást, ami a nyári fafaragó táborban készült el. A nap zárásaként felléptek a margittai Horváth János Társaság előadóművészei és részleteket halhattak a résztvevők az István, a Király  című rockoperából Koroknai Árpád és társai előadásában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!