Hajdú-Bihar

2011.08.31. 18:25

Artisták és elefántok a porondon - Az Eötvös Cirkusz Debrecenben

Debrecen - Ismét városunk vendége lesz a legendás Eötvös Cirkusz.

Debrecen - Ismét városunk vendége lesz a legendás Eötvös Cirkusz.

Izgalmat, vidámságot és feledhetetlen szórakozást ígér a világhírű Eötvös Cirkusz, mely újra városunkba látogat.

A negyven fős társulat, mely közül többen már generációk óta a cirkusznak szentelik életüket, olyan lélegzetelállító produkciókkal készültek, amik elvarázsolják a publikumot. Az artisták és zsonglőrök precíz magánszámai, melyek a hagyományos cirkuszi elemeket a modern koreográfiákkal ötvözik, , valamint a száguldó lovak hátán egyensúlyozó artisták önmagukban is kitölthetnének egy előadást, de ki kell emelni az est egyik sztárcsapatát, az olasz Togni családot. Igazi kuriózumnak számít a három, 12 tonnás indiai "elefánthölgy", akik egyetlen intésre bámulatos "balettot" mutatnak be s már világhírnévre tettek szert, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy a 2011. Monte Carlo-i Cirkuszfesztiválon elnyerték a nívós Arany Bohóc díjat.

Kedvezmény is lesz az Eötvös Cirkuszban

Az Eötvös Cirkusz szeptember 8-től tíz napon keresztül szórakoztatja a közönséget városunkban, a Tescóval szemben felállított sátorban. A társulat Bravissimo című műsorát hétköznap 18 órától, szombaton 15 és 18 órától, illetve vasárnap 11 és 15 órától láthatják az érdeklődők.

Az Eötvös család és nemzetközi sztárvendégeit felvonultató produkcióra a Napló előfizetői kedvezményes áron juthatnak el, hiszen "egyet fizet kettőt kap" akciónk keretén belül bármely nap 2 főre szóló belépőjegyet, helytől függően 6000 forint helyett 3000 forintért válthatnak meg szerkesztőségünkben. (Dósa Nádor tér 10.) Azonban nincs sok idő a tépelődésre, mert kedvezményünket csupán a készlet erejéig használhatják ki.

HBN-TOB

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!