Hajdú-Bihar

2011.06.14. 15:36

A kis balmazújvárosi tolvaj

<p>Balmazújváros -&nbsp;Alig két órán belül elfogták a balmazújvárosi rendőrök azt a fiatal tolvajt, aki több százezer forintot lopott el egy lakásból. A 14 éves lányt fiatalkora ellenére már jól ismerik a balmazújvárosi rendőrök…</p> <div> <p><strong>&nbsp;</strong></p> </div>

Egy balmazújvárosi asszony vasárnap délelőtt arról tett bejelentést a rendőrségen, hogy lakásuk hálószobájából ellopták pénzüket.  A bejelentő elmondta, hogy férje a kertben kapált, míg ő átment a szomszédba. Visszafele menet házuk közelében szembe találkozott egy kislánnyal, aki illedelmesen köszönt, majd felpattan kerékpárjára és elhajtott. Az események olyan gyorsan történtek, hogy a nőnek arra sem jutott ideje, hogy megkérdezze tőle mit keresett ott. Ezt követően vette észre, hogy a nyitva hagyott lakásból ellopták pénzüket. A lányról személyleírást adott a rendőröknek. A járőrök alig két órával később a személyleírás alapján, Balmazújváros területén a Kossuth téri parkban figyeltek fel a kerékpáros kislányra, akinél a pénz nagy részét megtalálták. A 14 éves balmazújvárosi lányt előállították és lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A kihallgatás során a gyanúsított a bűncselekmény elkövetését elismerte, elmondta, hogy a hiányzó pénzből kozmetikumokat vásárolt.

A Balmazújvárosi Rendőkapitányság gyorsított eljárás keretében bíróság elé állítással tervezi befejezni az eljárást.

- Vezendi Jánosné r.őrnagy, szóvivő -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!