Hajdú-Bihar

2010.04.25. 11:04

Elrontottuk? Helyrehozhatjuk?

<p>Debrecen – Az április 27-i debreceni Mesterkurzuson a szülő-gyermek kapcsolat buktatóiról lesz szó, a legnevesebb magyar gyermekpszichológus előadásában.</p>

Dr. Ranschburg Jenő véleménye szerint a mai szülőknek egyre nehezebb dolguk van, ha szeretnék megóvni gyermekeiket a külvilág és a tömegkultúra agresszív, kártékony hatásaitól, és kiegyensúlyozottan, harmonikusan élni. A problémák ugyanis nagyon elmélyültek és eldurvultak az utóbbi időben, ezért a szeretet és az egészségesen működő szülői ösztön mellett nem árt tájékozottnak és fokozottan ébernek lenni.
A Prima Primissima-díjas pszichológus debreceni Mesterkurzus-előadásán arról mesél majd a közönségnek, melyek azok az intő jelek, amikre nagyon oda kell figyelnünk, miként kezeljük jól a felmerülő problémákat és konfliktusokat, és hogyan őrizzük meg otthonunkban az őszinteséget, a meghittséget és a szeretetet egy zaklatott, bizonytalan világban is.
Az előadás után arra is lehetőség nyílik, hogy a nézők személyes kérdéseiket is feltegyék a szakembernek, ami egy gyakorló szülő számára ritka és igen értékes alkalmat jelenthet. Érdemes élni vele!
A helyszínen kedvezményes áron lehet megvásárolni dr. Ranschburg Jenő műveit, melyeket a szerző kérésre szívesen dedikál is, illetve a Mesterkurzus-standon nívós, pszichológiai témájú könyvek hatalmas választéka várja az érdeklődőket.

INFO
Jegyek elővételben már kaphatók a Hajdú-bihari Napló székházában (előfizetők számára kedvezményes áron), a Lovardában, valamint a Tourinform és a Pont irodában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!