Hajdú-Bihar

2010.01.13. 13:30

Műkörmözés az új hobbi

<p>Az elmúlt időszakokban sokan kipróbálták az otthon is elkészíthető <a style="text-decoration: none" href="http://diamondnails.hu" onClick="javascript: pageTracker._trackPageview( /outgoing/diamondnails_pr_mp );" target="_blank">műköröm</a> indulókészletet. A jó minőségű alapanyagoknak köszönhetően könnyű vele dolgozni.</p>

Az induló készlet tartalmazza az összes olyan eszközt és alapanyagot, amire a tulajdonosának a műköröm építésekor szüksége van. Hobby és profi szinten tevékenykedő műkörmösök kedvenc csomagja lett.

A műköröm induló készletről
Már a neve is mutatja, hogy a műköröm induló készletet a kezdő műkörmösöknek állították össze. Annak, aki még csak most kezdi elsajátítani a műköröm készítés fortélyait egy tökéletes indulást biztosít.

Nemcsak a műkörmös tanulók tudnak vele könnyen dolgozni, hanem már jelentős azoknak a száma is, akik hobbi szinten próbálkoznak vele. Idővel, sok gyakorlással a tudás alapos elsajátításával akár megélhetést is biztosíthat neked!

 

A szükséges eszközök és alapanyagok mind egy készletben rendelkezésünkre állnak, így nem kell azon törnünk a fejünket, hogy egyenként összeszedjük a műköröm készítéséhez szükséges kellékeket.

Miképpen segítik elő a készletben megtalálható alapanyagok, hogy tökéletes körmöket építsünk?
A válasz az alapanyagok kiváló minőségében rejlik.  

Vélemények az alap zselés induló készletről

Julia00111 "Igaz, hogy csak az alap cuccokat tartalmazza, de az is bőven elég. Nagyon jó használni. Kezdőknek kifejezetten ajánlom.

" Anitaaaa " Nagyon elégedett vagyok, kezdőknek tökéletes én is az vagyok és nagyon szép körmöket készítettem magamnak.

" Kovács Tünde " Nekem nagyon jól bevált! Kíváló minőségű zselék, eszközök. Mindenkinek csak ajánlani tudom!"

A zselés induló készletek
A készlet tartalmaz egy Nail prep előkészítő folyadékot, ami a zselé ill. a porcelán műköröm tapadását segíti majd elő. Hypoallergén és savmentes összetételű. Letisztítja és fertőtleníti a körmöd. Vízelvonó hatásán túl a gombásodást is megelőzi. (minden készlet tartalmazza).

A builder pink zselé, egy extra erős tapadású, halvány rózsaszín építő zselé. Önterülő, így könnyen fogod tudni kezelni. Tippre és építésre is használhatod, enyhén rózsaszín természetes hatása van. (minden készlet tartalmazza)
A műköröm zselék fixálásához a fixáló folyadékot használd, de az ecseted tisztítására is kitűnően alkalmas. (minden készlet tartalmazza)
A francia körmödhöz körömvéget készíthetsz zselé segítségével. (közepes készlet tartalmazza a szükséges zselét illetve a profi készletben White üvegszálas zselé van, mely közepesen sűrű állagú, és könnyen kezelhető).

Magas fényt biztosít és tartósságot ad a körmödnek az Ultra finish fényzselé, amely egy magas fényű, tartós fedő fényzselé. Porcelánra és zselére egyaránt használhatod. (minden készlet tartalmazza)

Befejezésül használd az UV Top Coat magasfényű, uv fényre kötő gyors szárító fedőlakkot, mely 3-4 perc után teljes száradást eredményez. Magas fényt és tartósságot fog biztosítani körmödnek. Segít megelőzni a napfény ill. szolárium okozta sárgulást és a káros hatásoktól is megvéd. (a közepes és profi készlet tartalmazza)

Az említett alapanyagokon túl természetesen tartalmaz a készlet UV lámpát, különböző reszelőket, tippvágót, különböző méretű tippeket, ecsetet, ragasztót, valamint a közepes és profi készlet francia körömlakk csomagot is.

Vélemények a közepes zselés induló készletről

somogan86 "Kompakt. Nem hiányzik semmi belőle. Praktikus, könnyen használható"

Patriszia063 "Nagyon jó a készlet még kezdőként is tökéletes körmöket tudtam vele varázsolni."

Seraphic " Nagyon egyszerű használni! Mindjárt első nap ki is próbáltam egyik családtagomon...és nagyon könnyű volt vele dolgozni! Ahhoz képest, hogy nem végeztem el a műkörmös tanfolyamot, és ez volt az első alkalom, hogy műkörmöt készítettem 1.5 óra alatt megcsináltam a 10 körmöt. Szóval,csak ajánlani tudom! Megéri megvenni!"

A porcelán induló készlet, mely szintén kiváló minőségű alapanyagokat tartalmaz, mint az egyenletesen kenhető, gyorsan száradó, kiváló tapadású fehér és pink porcelánpor, liquid folyadék, előkészítő folyadékot, továbbá minden szükséges eszközt, mint ecset, reszelők, polírozó és sablon.

A garantált siker
A műköröm induló készlet megrendelésével sok időt és pézt takaríthatunk meg, nem beszélve arról, ha kellékenként kellene azt begyűjtenünk. A webáruházban bővebben körül tudunk nézni mit is nyújtanak nekünk az alap, a közepes és a profi készletek. Igény szerint ha más eszközökkel, termékekkel, vagy akár díszítőkkel ki szeretnénk egészíteni készletünket, könnyen megtehetjük.

A készlet használatához és további teendőkhöz hasznos videókat és cikkeket nézhetsz meg a webáruház oldalán. Ezek nem csak az építésben lesznek segítségedre, hanem az egyedi műköröm készítéséhez szükséges alapanyagokat ezáltal össze tudod gyűjteni és meg is tudod vásárolni.

 

A műköröm webáruház garantáltan jó minőségű termékeket forgalmaz, valamint a jó ár, a széles választék és a gyors kiszolgálás mind-mind a műkörmösök elégedettségét szolgálják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!