Hajdú-Bihar

2008.03.07. 12:04

Művészfilm készül a Modemben

<p>Debrecen – A tavasz ébredése című „fizikai színházi kísérlet” mozgóképváltozatában a színészek mellett fontos szerep jut a képzőművészeti alkotásoknak is. A forgatást a napokban fejezik be.</p>

Frank Wedekind „A tavasz ébredése” című drámájából a kitűnő koreográfus-rendező, Horváth Csaba „fizikai színházi kísérletet” hozott létre, melyet a múlt évadban nagy sikerrel játszottak Debrecenben, a Csokonai Színházban.

Hamarosan elkészül a produkció filmváltozata is, melynek forgatását a napokban fejezik be a Modemben. A több mint két és félórás filmben hangsúlyos szerepet kapnak képzőművészeti alkotások is. A főbb szerepeket Krisztik Csaba, Nagy Péter, Földeáki Nóra, Újhelyi Kinga, Horváth Lajos Ottó és Zarnóczai Gizella játsszák.

Március 7-én este a színházi produkciót újra bemutatják a közönségnek a Modem II. emeleti kiállítótermében – a belépőjegyek elővételben teljes egészében elkeltek – tudatta Darabos Diána szervezési referens.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!