Hajdú-Bihar

2007.12.08. 19:53

Csak a szombati eső "tett be" nekik

<p>Véget ért szombaton a félszáz standon 61 kiállítót felvonultató IV. Debreceni Könyvszemle, mely a főszervező szerint eredményes volt. <dia width="850" height="630" alt="Nagybandó András a Debreceni Könyvszemlén 2007.12.08."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Nagyband__Andr_s_a_Debreceni_K_nyvszeml_n_2/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Nagybandó András a Debreceni Könyvszemlén 2007.12.08." /></a></dia></p>

Mint Sinka Andortól megtudtuk, a karácsony előtti, kezdődő vásárlási láz egyes kiadóknak "nagyon bejött". Persze, mint mindig, ezúttal is voltak olyanok, akik több vevővel, nagyobb érdeklődéssel számoltak a három napos kulturális esemény kezdetén. Elsősorban a nyelvkönyvek, a szépirodalmi és az egyetemi kiadványok fogytak jól. A szervezőknek és a kiállítóknak mindössze a szombati esőzés "tett be", náluk jobban csak a szombati gyerekprogramok iránt érdeklődők csalatkoztak az időjárás miatt.

A könyvszemle szombaton is érdekes programokat ígért. Külön tanulságos és élvezetes volt Aczél Géza költő, irodalomtörténész beszélgetése az idén 80. születésnapját ünneplő Kass János grafikusművésszel, ugyanakkor a gyerekek is jól szórakozhattak, sőt még eredeti névjegykártyát is kaphattak a finnországi Mikulástól, aki híres arról, hogy minden levélre válaszol.

 

További hírek: http://egyetem.haon.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!