Beindultak a balesetek, Abaújszántónál fát döntött, Sajószögednél borult az autó!

Akt.:
Illusztráció
Illusztráció
Abaújszántó, Göncruszka, Hejőbába, Sajószöged – Az egyre havasabbá és csúszósabbá váló utak miatt az elmúlt másfél órában sajnos megszaporodtak a balesetek megyénkben.

Lesodródott az útról, egy fának csapódott és kidöntötte azt egy személyautó a 39-es főúton, Abaújszántó közelében négy óra után. Az első hírek arról szólnak, hogy a balesetben nem sérült meg senki. A helyszínre riasztott encsi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, majd eltávolították az úttestre dőlt fát.

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt 3311. számú út 1 km szelvényében Hejőbába és Sajószöged közötti útszakaszon, ahol egy személygépjármű felborult. fél öt után, a műszaki mentés és helyszínelés jelenleg is zajlik.

Négy órakor Göncruszkánál kötött ki egy autó az árokban, lecsúszva az útról. Szintén négy körül Abaújszántón a Dózsa György utcán is baleset történt.

Anyagi káros közlekedési baleset történt M3 autópálya bal oldali úttestjén a 128 km szelvényben 15.54-kor, ahol személygépjármű szalagkorlátnak ütközött.

– ÉM-HI –


Miskolc - Az Országos Meteorológiai Szolgálat február 3-án kiadott előrejelzése szerint szombaton több megyében (Budapesten és Pest megyében, továbbá Baranya, Borsod-Abaúj-Zemplén, Fejér, Heves, Komárom-Esztergom, Nógrád, Somogy, Tolna és Veszprém megyében) várható havazás, intenzív csapadék, a heg...

Miskolc - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint: A Szerencsi- és a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság munkatársai február 2-án garázdaság elkövetése miatt egy-egy férfival szemben indítottak szabálysértési eljárást. A rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vet...Gönc.
BOON.HU

További hírek a boon-sportoldal kategóriából


hirdetés