Gazdaság

2016.11.18. 09:29

Így hívd fel magadra a figyelmet!

<p style="text-align: justify;"><strong>Budapest, Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Egyre nehezebb jó helyre bekerülni, a cégeknek pedig egyre több időbe kerül megtalálniuk a megfelelő jelölteket. Annak érdekében, hogy lerövidítsük az álláskeresési folyamatot kreatív eszközökhöz kell nyúlnunk.</strong></p>

Budapest, Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Egyre nehezebb jó helyre bekerülni, a cégeknek pedig egyre több időbe kerül megtalálniuk a megfelelő jelölteket. Annak érdekében, hogy lerövidítsük az álláskeresési folyamatot kreatív eszközökhöz kell nyúlnunk.

Már nem elegendő csak, hogy megpályázzuk a meghirdetett állást, fel is kell hívnunk magunkra a figyelmet.

Építsünk szakmai kapcsolatot személyesen is!

A szakmai csoportokon, fórumokon túl érdemes utánanézni konferenciáknak, rendezvényeknek, ahol személyesen is megismerkedhetünk másokkal. Lehet hogy egy-egy ilyen alkalommal pont olyan emberrel hoz minket össze a sors, aki tud segíteni elhelyezkedni, vagy beajánlani minket egy jó helyre. Nem utolsó sorban pedig ezeken a rendezvényeken új információkat hallhatunk, frissen tarthatjuk szakmai tudásunkat.

Kattints ide a folytatáshoz!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!