Gazdaság

2016.11.25. 10:39

Ellenőrzőlista állásinterjúra

<p style="text-align: justify;"><strong>Budapest, Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Szóval jelentkeztél egy meghirdetett pozícióra, majd felhívott a HR-es és nemsokára mész interjúra? Ez szuper, az első szűrőn már túl vagy, gratulálunk! Most viszont fel kell készülnöd az interjúra, ezért készítettünk egy listát amit érdemes végig venned.</strong></p>

Budapest, Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Szóval jelentkeztél egy meghirdetett pozícióra, majd felhívott a HR-es és nemsokára mész interjúra? Ez szuper, az első szűrőn már túl vagy, gratulálunk! Most viszont fel kell készülnöd az interjúra, ezért készítettünk egy listát amit érdemes végig venned.

 1. Mindent a cégről, pozícióról

Az első lépés, hogy felkészüljünk a cégből és a meghirdetett pozícióból úgy, mintha csak vizsgára készülnénk. Érdemes tüzetesen átnézni a cég honlapját, rákeresni a vállalattal kapcsolatos hírekre, megnézni a közösségi média felületeit (Facebook, LinkedIn, stb.). Interjú előtt ne felejtsük el újra átolvasni a pozíció-leírást!

Fontos, hogy már előre nézzük meg, hogy helyileg hova kell mennünk és úgy számoljunk az idővel! A legelső alkalommal késve érkezni nem jó pont!

A folytatáshoz kattints ide.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!