Gazdaság

2016.11.11. 09:04

Bérigény - Megadjuk, vagy ne adjuk?

<p style="text-align: justify;"><strong>Budapest, Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - A legtöbb állásportálra, karrieroldalra beregisztrálva szembetaláljuk magunkat azzal a kéréssel, hogy tegyük közzé a bérigényünket.

Budapest, Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - A legtöbb állásportálra, karrieroldalra beregisztrálva szembetaláljuk magunkat azzal a kéréssel, hogy tegyük közzé a bérigényünket.

Hazánkban nem szoktuk firtatni egymás bérét, ez nálunk mondhatni tabu téma, ezért is ódzkodunk ettől sokan és emiatt negatív a hozzáállásunk ehhez. Miért adjuk meg a bérigényünket?

Hacsak nem kötelező mező, akkor rajtunk áll a döntés, hogy megadjuk-e mennyiért szeretnénk elmenni dolgozni. Sokan már csak azért sem szeretik ezt kitölteni, mert nehéz megállapítani azt a fizetési igényt, ami reális, és amivel elégedett az ember.

Ráadásul minden cégnél kicsit más összeget szoktunk mondani attól függően, hogy mekkora cégről és milyen pozícióról van szó. Akkor ezek után mégis miért érdemes közzétennünk, hogy mennyiért mennénk el dolgozni – kérdezhetitek jogosan.

Folytasd a cikk olvasását ide kattintva a Cvonline.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!