Gazdaság

2016.11.14. 11:38

Álláslehetőség Németországban

<p style="text-align: justify;"><strong>Budapest, Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Németországban szeretnél dolgozni? Nem riadsz vissza a fizikai munkától? Versenyképes munkabérre vágysz? Pontos és megbízható vagy?</strong></p>

Budapest, Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Németországban szeretnél dolgozni? Nem riadsz vissza a fizikai munkától? Versenyképes munkabérre vágysz? Pontos és megbízható vagy?

Az R-KRAFT fiatal, lendületes, megbízható cégként, 2011 óta biztosít munkalehetőséget azok számára, akik Németországban szeretnének munkát vállalni - olvasható a Cvonline.hu állásportálon.

Megbízható partnerek

Az R-KRAFT különös gondot fordít partnercégeire, hogy Németországban biztonságos, törvényes munkavállalást tudjunk neked biztosítani. Németországban egy államközi megállapodásnak köszönhetően az 1970-es évektől készséggel várják a magyar munkavállalókat, sőt előszeretettel keresik és elismerik a magyarok szakmai tapasztalatát.

Fő partnerünk a SWISSPORT International földi kiszolgáló társaság, a világ vezető légi szolgáltatója, amely 2011-ben és 2012-ben elnyerte az Avitation Services Company Ground díjat (Légi közlekedés földi kiszolgálója díj), valamint 4 éve, minden évben az Air Cargo Handling Agent of the Year (Az év földi kiszolgálója díj légi teherszállítás kategóriában) díjjal jutalmazták.

Érvek mellettünk:

  • Korrekt együttműködés – közvetítői díj nélkül
  • Változatos munka, versenyképes munkabér
  • Szektorspecifikus állások
  • Teljes körű információ
  • Gyors visszajelzés
  • Nemcsak munkát biztosítunk neked Németországban, hanem egy új életet, amihez a mindennapokban és a hivatalos ügyintézésben is a segítségedre leszünk: nyelvtanulásban, költözésben, szállás biztosításában, adóbevallásban, fordításban, jogi kérdésekben is számíthatsz ránk!

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!