Gamer

2010.07.12. 12:44

3D TV három éven belül minden otthonban

<p>Három éven belül óriási változások várhatók konzolfronton, ezt már megjósolta a Capcom is, most azonban a UbiSoft nézett számunkra a jövőbe hasonló időintervallummal.</p>

Murray Pannel, a UbiSoft európai marketing igazgatója elárulta, hogy cége nagy rajongója a három dimenziós technológiának, mindezt pedig mi sem bizonyítja jobban, minthogy az Avatar videojátékkal a tavalyi esztendőben elsők között voltak a 3D mellett.

A nyilatkozat érdekessége ugyanakkor nem ez, hiszen azt tudjuk, hogy a UbiSoft mindig is nyitott volt az újdonságok felé, Murray beszédének azon része, amelyben a 3DTV-kről beszélt, lényegesen több izgalmas részlettel rendelkezik, Pannel úr szerint ugyanis három éven belül minden lakásban megtalálható lesz már ez a készülék. A szószátyár uraság arra alapozza kijelentéseit, hogy a HDTV-k is nagyjából ennyi időn belül nyertek teret maguknak, és bár nem tudjuk, hogy Murray a világ melyik részén él, de, hogy mifelénk majdnem egy nullát is hozzá lehet majd írni ehhez a fenti számhoz, az is biztos. Vagy szerintetek olyan olcsók lesznek a 3DTV-k, hogy három éven belül minden nappaliban ott feszítenek majd?

Eredeti cikk: Gamechannel

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!