Gamer

2010.06.17. 08:16

Papaton 3 trailer

<p>Dübörög az E3, csak úgy sorjáznak a jobbnál jobb bejelentések, amelyek úgy tűnik most a Sony hordozható masináját vették célba.</p>

A játékot a korábbi részek ismerői csak és kizárólag kitörő lelkesedéssel köszönthetnek. A játék egyedül PlayStation Portable masinára lát napvilágot, és ami a legjobb, hogy már idén ősszel betölthetjük az ügyesség és a ritmusérzék vegyítését mesterfokon űző sorozat legújabb tagját.

A harmadik Pataponhoz rengeteg újdonságot ígérnek a fejlesztők, így például egy mély, multiplayerre kiélezett kampányt, új szuperhős karaktert, amely speciális támadásaival képes lesz hamar legyűrni az ellenfeleket, de lesz kooperatív és kompetitív lehetőség is, méghozzá 8 fő részére. A chat rendszer is teljesen megújul majd, és a játékhoz készült debütáló trailer is megtekinthető már, méghozzá itt és most. Ősszel tehát ismét lesz Pata-pata-pata-pon, de a trailer tanúsága szerint előtte még ki is próbálhatjuk a drágát!

Eredeti cikk: Gamechannel

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!