Gamer

2010.05.10. 13:13

Szépreményű a Fallout: New Vegas

<p>Az idei év őszét két produktummal, a Brinkkel és a Fallout: New Vegasszal tervezi megkoronázni a Beteshda, amelyekhez szép reményeket fűz a stúdió vezetősége.</p>

Az utóbbi alkotás az Obsidian Entertainment műhelyében készülődik, és a Bethesda azt várja tőle, hogy a Fallout 3 teljesítményét is túl fogja szárnyalni a pénztáraknál. Erről Pete Hines, a kiadó marketing és PR részlegének alelnöke beszélt egy interjú során. "Arra alapozva, hogy milyen visszajelzéseket kaptunk eddig a játékosoktól, azt várjuk, hogy a New Vegas még a Fallout 3-nál is jobban fog teljesíteni. Várnunk kell, és meglátjuk, mennyivel is jobban. A Fallout 3 erősségeire építettünk, amelyekről tudtuk, hogy működtek, és hozzáadtunk egy csomó új feature-t, amelyek tovább fogják növelni az élményt. Mindezt belehelyeztük egy olyan új környezetbe, mint Las Vegas, amely nagyszerűen illik a Fallout névhez. Minden okunk megvan arra, hogy azt higgyük, ez egy hatalmas siker lesz számunkra."

Nem lesz egyszerű dolga a Fallout: New Vegasnak, hiszen a Fallout 3 már az első hetében 4,7 millió példányban kelt el, és két nap alatt többet adtak el belőle, mint a korábbi összes Fallout játékból együttvéve.

Eredeti cikk: Gamechannel

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!