Gamer

2010.05.14. 11:13

Mafia II - puskaporos trailer

<p>Fejlesztői napló címén újabb beszédes trailer látott napvilágot a Mafia II-ről. A játék megjelenésére augusztus 27-én lehet számítani, méghozzá PC-re, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra.</p>

Egy igazi csemegével kezdjük meg a hónap második hetének utolsó munkanapját, ugyanis az augusztusra várt Mafia II megkapta második fejlesztői naplóját, amely néhány velős és információtól dagadó nyilatkozat mellett komoly gameplay felvételeket is tartalmaz. A fejlesztőcsapatból feltűnik többek között a videón Denby Grace és Alex Cox producerek is a csapat más munkatársaival egyetemben, és a tűzharcoktól kezdve az autós üldözéseken át több fontos momentumot is érintenek a játékkal kapcsolatban.

A szavakat természetesen odaillő mozgóképek színesítik, így tehát az angolul nem értő játékosok is kellő érdekességet találnak a videót megtekintve. Betekintést nyerhetünk több utcai harcba, ahol autókat robbantunk és embereket gyilkolunk halomra, de akadnak vagány autókázások is, ahol a törésmodell milyenségét, és magát az opció kivitelezését is áttanulmányozhatjuk. Ha minderre kíváncsi vagy, íme a hír végén a második fejlesztői napló.

Eredeti cikk: Gamechannel

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!