Friss hírek

2011.05.05. 18:14

Sporthírek - tenisz: Djokovic és Federer a madridi negyeddöntőben

<p>A 2,835,000 euró összdíjazású ATP 1000-es teniszverseny, a Mutua Madrid Open harmadik fordulójában Novak Djokovic ledarálta Guillermo Garcia-Lopezt; Roger Federer is két játszmában győzte le Xavier Malisset.</p>

Az idén veretlen szerb teniszező nem adott esélyt hazai közönség előtt versenyző ellenfelének: 51 perc alatt 6:1, 6:2-re nyert ellene.

Az egykor világelső, jelenleg a ranglista harmadik helyén álló Federernek sem okozott nagy nehézséget a belga Malisse legyőzése. egy adogató játszmát ugyan elvesztett, de nyert hármat, és neki is elég volt egy óra tíz perc a továbbjutáshoz.

A negyeddöntőben Djokovic a Ferrer-Sztahovszki, Federer pedig a Söderling-Tsonga mérkőzés győztesével találkozik.

A 3,500,000 euró összdíjazású, Premier kategóriás női verseny híre, hogy a 19 esztendős orosz Anasztazija Pavljucsenkova legyőzte az ötödik kiemelt ausztrál Samantha Stosurt (7:6, 6:3), így a legjobb nyolc között ő lesz a világelső Caroline Wozniacki ellen nyertes német Julia Görges ellenfele.

Kiesett a harmadik kiemelt olasz Francesca Schiavone is: ellene Bethanie Mattek-Sands nyert 7:6, 6:3-ra; az amerikai következő ellenfele a kínai Na Li lesz.

-Független Hírügynökség-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!