Felújítják a kapcsolatot a mezőcsátiak a testvérvárossal

Mezőcsát – „Történelmi jelentőségű az augusztus 11-én aláírt testvérvárosi kapcsolat Mezőcsát és Worbis között” – számol be a 2000. szeptemberi Csáti Újság.

A kulturális kapcsolatból kialakult együttműködés, amelyben énekkarok, néptánc- és mazsorettegyüttesek látogatták egymás városait, az évek során kissé lendületét vesztette, ezért volt külön öröm, hogy a meghívásnak eleget téve a Hazaváró program keretében a német város küldöttsége látogatott Mezőcsátra – mondta el Siposné Horváth Anita polgármester. A Thomas Rehbein polgármester vezette csoport volt az első vendég a város felújított vendégházában. Részt vettek a Hazaváró programjaiban, támogatták a Mezőcsáti Tömegsport Egyesületet és a záró találkozón kinyilvánították: magasabb szinten kívánják folytatni az együttműködést – tudtuk meg a polgármester asszonytól.

ÉM0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s