Újrafestett forgalmi rend a zsolcai körforgalomban

Akt.:
Újrafestett forgalmi rend a zsolcai körforgalomban
Miskolc – A hétvégén változott a forgalmi rend a zsolcai körforgalomban.

Néhány hete számoltunk be róla, hogy az újra­aszfaltozást követően az útburkolati jelekkel megváltoztatták a forgalmi rendet a Miskolc határában lévő zsolcai körforgalomban. Ezzel teljes egészében kétsávossá vált a korábban nagyrészt egy­sávos körforgó.

visszafestettek-a-korforgalmat09-st

A hétvégén ismét dolgoztak ott, és néhány helyről felcsiszolták, néhol ismét újrafestették a jeleket. Ezzel, ha minden igaz, a felsőzsolcai kihajtó után ismét egysávossá vált a forgalmi rend és a forgalomtól elzárt területek méretét is megnövelték.

A Magyar Közúttól megkérdeztük, hogy miért volt szükség az újabb festésre, a válasz itt olvasható >>>

ÉM-HI

visszafestettek-a-korforgalmat04-stMiskolc - Másfél év alatt a harmadik forgalmi rendet kell tanulni a közlekedőknek. Közel egy hónapja marták fel az aszfaltburkolatot Miskolc határában, az úgynevezett zsolcai körforgalomban. Három hete újra is aszfaltozták, a egy hete pedig az útburkolati jelek is felkerültek, ami okozott némi me...

Felfestették az új útburkolati jeleket
Miskolc - A hétvégén már új útburkolati jelek mellett vezethettünk. Elkészült a hiányzó és lekopott útburkolati jelek újrafestése a zsolcai körforgalomban, így újra mindenki számára teljesen egyértelművé vált, hogyan kell közlekedni itt. Az év elején foglalkoztunk először a zsolcai körforgalom...

Szinte már láthatatlanok a sávjelző felfestések
Miskolc - Újra egyértelmű lehet a forgalmi rend a körforgalomban. Az év elején foglalkoztunk a zsolcai körforgalom ügyével, azt elemezve, hogyan kell a csomópontban közlekedni és kinek van elsőbbsége. Teljesen elkopott a jelzés Mint megírtuk, a bizonytalanságot az okozhatja az autósok számára, ...Felsőzsolca.
BOON.HU


hirdetés