Bővül az inkubátorház a zsolcai ipari parkban

Balról: Fehér Tibor, Csöbör Katalin és Hatvani Viktor
Balról: Fehér Tibor, Csöbör Katalin és Hatvani Viktor - © Fotó: Kozma István
Felsőzsolca – Hamarosan beköltözhető lesz a közel 600 négyzetméter alapterületű objektum.

A felsőzsolcai Inkubátorház bővítésének alapkőletételére várták a vendégeket csütörtökön a helyi ipari parkban. Az ünnepélyes ­eseményen Hatvani Viktor, az F. V. K. Nonprofit Kft. ügyvezetője ismertette a vállalkozás mintegy 10 éves történetét, felidézve: az indulás után rövid időn belül megtelt bérlőkkel az inkubátorház.

A mintegy 66 millió forintba kerülő bővítésre is azért volt szükség, mert újabb igények jelentkeztek a szolgáltatásra, és gyakorlatilag már gazdára talált a bővítmény is. Fehér Tibor projektvezető elmondta, hamarosan beköltözhető lesz a közel 600 négyzetméter alapterületű objektum.

Csöbör Katalin a Fidesz választókerületi elnöke, orszá­g­gyűlési képviselője az avatás kapcsán kiemelte: külön öröm számára, hogy a beruházás teljes egészében hazai forrásból, hazai közreműködőkkel, tulajdonosokkal valósul meg.

Az alapkőletételnél – Gulybán Tibor görögkatolikus parókus áldását követően – az épület tervrajzán kívül többek között a legfrissebb Észak-Magyarország egy példánya is bekerült az időkapszulába.

ÉM-PGYFelsőzsolca.
BOON.HU


hirdetés