Felsőzsolca hírei

2018.03.21. 13:20

Felsőzsolcán is „kinyílt” végre a kormányablak

Felsőzsolca - Kormányablak: a megyében immár a huszonegyedik…

Felsőzsolca - Kormányablak: a megyében immár a huszonegyedik…

Demeter Ervin megyei kormánymegbízott, Csöbör Katalin országgyűlési képviselő, dr. Stiber Vivien, a Miskolci Járási Hivatal vezetője és dr. Tóth Lajos, Felsőzsolca polgármestere avatta fel a megye huszonegyedik kormányablakját, amely a terület közigazgatás-fejlesztési programjának keretében készült el ezidáig ugyanazon a helyen, a Szent István utca 25-ben működő korábbi okmányiroda helyén.

Csöbör Katalin, a térség országgyűlési képviselője örömét fejezte ki, hogy megyénkben is kiemelt ütemben halad az ügyfélbarát szolgáltató közigazgatás kiépítése és a szolgáltatásokhoz való egyenlő esélyű hozzáférés biztosítsa.

Demeter Ervin kormánymegbízott megemlítette, hogy megyénkben 2011. január 3-a volt a történelmi kiindulópont, akkor avatták fel Miskolcon a megyében az első kormányablakot és azóta a lendület töretlen.

A legjobb szolgáltatás

Dr. Stiber Vivien, a Miskolci Járási Hivatal vezetője elmondta, hogy a huszonegyedik századi technikát alkalmazó Felsőzsolcai Kormányablakban a legképzettebb szakemberek dolgoznak, akik kiváló szolgáltatást képesek nyújtani az oda betérőknek.

ÉM-SZB

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!