Fakidőlés miatt késések voltak Borsodban

Akt.:
Tűzoltók dolgoznak a vihar után Miskolcon
Tűzoltók dolgoznak a vihar után Miskolcon - © Fotó: Bujdos Tibor
Miskolc – A szélsőséges időjárás nagyobb fennakadást nem okozott, az Észak-Magyarországi Közlekedési Központ Zrt. vonalán, mindössze három járatát érintette – tudtuk meg a cégtől.

Elmondták: Miskolc–Sajópálfala viszonylaton közlekedő, Arnót belterületét érintő buszjárat fakidőlés miatt kerülő úton közlekedett. Ezen kívül a Szalonna-Meszes viszonylaton közlekedő járatuk maradt ki, ugyancsak fakidőlés miatt.

Továbbá szintén útakadály miatt 60 perces késéssel közlekedett a Miskolc-Selyeb járatuk.

ÉM


Vihar – Több vasútvonalon késnek a vonatok

Budapest, 2015. július 9., csütörtök (MTI) – Több vasútvonalon késnek a vonatok, a szerdai vihar következményeként a budapesti elővárosi forgalomban három vonalon még jelentős fennakadások vannak – tájékoztatta a Mávinform csütörtök délután az MTI-t. tovább »

Takarít a Városgazda a vihar után Miskolcon

Miskolc – Miskolcon szerencsére nem okozott olyan nagy károkat a vihar, mint Magyarország más részein. tovább »

Vihar – Több mint 4600 jelzést kapott a katasztrófavédelem országszerte

Budapest, 2015. július 9., csütörtök (MTI) – Több mint 4600 jelzést kapott a katasztrófavédelem a szerdai vihar miatt, ebből csaknem 1300 esetben már megoldották a problémát – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) csütörtök délután az MTI-vel. tovább »

Vihar – Több ezer viharkár-bejelentés érkezett a biztosítókhoz

Budapest, 2015. július 9., csütörtök (MTI) – Csütörtök délelőttig több ezer kárbejelentés érkezett a szerda délutáni vihar miatt a biztosítókhoz – derül ki az MTI által megkérdezett biztosítók közleményeiből. tovább »

Vihar – Több mint 3500 beavatkozás országszerte, egy halott

Budapest, 2015. július 9., csütörtök (MTI) – Több mint 3500 esetben intézkedtek a katasztrófavédők a vihar miatt, ebből több mint 2000 esetben Budapesten – mondta Mukics Dániel, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) helyettes szóvivője csütörtök reggel az MTI-nek. tovább »