Helyi közélet

2017.01.17. 20:18

Hóátfúvások Borsod-Abaúj-Zemplén megye több pontján

Borsod-Abaúj-Zemplén - A megye több pontján is hófúvások nehezítették a közlekedést kedden, s várhatóan szerdán is marad a szeles idő.

Borsod-Abaúj-Zemplén - A megye több pontján is hófúvások nehezítették a közlekedést kedden, s várhatóan szerdán is marad a szeles idő.

Mezőkövesd és Bogács környékén a 3-as úton, valamint az Eger felé vezető utakon volt hóátfúvás, de szokás szerint a 37-esen is volt, ahol dolgozhattak a hókotrók.

Abaújban Abaújszántó és Pere között, illetve Boldogkőváralja, Gibárt, Vizsoly környékén is erősen hordta a havat a szél.

Fony és Vilmány között lezárták az összekötő utat, Korlát térségében pedig folyamatosan dolgozniuk kellett a munkagépeknek, hogy járhatóan tartsák a Fony felé vezető utat.

ÉM-TB


Magyarország egyetlen 42 másodperces, hófödte videóban, egyenesen Miskolcról: egy ember lapátolja a 30 centis havat, négyen meg nézik, ahogy az ötödik dolgozik. Dehát miért is lapátolnának egyszerre öten 20 négyzetméteren, amikor egyedül is meg lehet küzdeni az elemekkel?

Súlyos sérülés nem volt, de sok sérültet elláttak.

 

A miskolci hóhelyzetre sokan panaszkodnak, de a Városgazda szerint elsődleges feladatukat sikeresen ellátták

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában