Helyi közélet

2013.04.05. 14:32

Még mindig készül az információs vonal Miskolcon

Miskolc - Az információs vonal elindítását februárra ígérte az önkormányzat, email-cím már van...

Miskolc - Az információs vonal elindítását februárra ígérte az önkormányzat, email-cím már van...Információs vonalat hoz majd létre a miskolci önkormányzat, ahol bárki kérdezhet a miskolci projektekről, azok tartalmáról, költségeikről, jelentette be Kriza Ákos polgármester még februárban. Azon a sajtótájékoztatóján, amin arról tájékoztatta a miskolciakat, hogy nem lesz Világsátor.

Akkor azt is elmondta: ez a vonal februárban elindul. A bejelentés után egy hónappal, március elején érdeklődtünk, akkor Dobos Tímea városházi szóvivő azt nyilatkozta: „Napokon belül elindul. Most van folyamatban a projektekkel kapcsolatos információk feltöltése a rendszerbe. Az indulásról és annak részleteiről természetesen tájékoztatást fogunk adni.” Azóta egy hónap telt el, ez az információs vonal még nem üzemel. Hogy miért, arról újra érdeklődtünk az önkormányzatnál.

Mikortól?

A szóvivő mostani válaszából kiderül 2012 elejétől már működik az [email protected] cím, ahova a várossal kapcsolatos észrevételeket várják és válaszolnak is azokra. „Eddig csaknem 300 kérdés érkezett erre az e-mail címre és ugyanennyi választ küldtünk” – mondta.

A polgármester által februárban bejelentett információs vonal pedig még készül, hogy mikortól él az még mindig nem derült ki a szóvivő válaszából: „Az új információs vonal a projektjeinkről ad majd tájékoztatást. Itt a futó, vagy készülő projektjeinkről kérhet tájékoztatást a lakosság. Ahhoz azonban, hogy azonnal választ kapjon a vonal végén érdeklődő, olyan rendszert kell létrehozni, amiben könnyen lehet keresni, hogy a választ azonnal meg tudjuk adni. Reméljük, hogy rövid időn belül meglesz a Városháza teljesen új kezdeményezése. Eddig ilyen információs vonal ugyanis nem létezett a hivatalban. Azért hozzuk létre, hogy a miskolciak első kézből kapjanak hiteles tájékoztatást a városi projektekről.”

ÉM-NSZR

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában