Erotikus cikkek

2008.11.18. 16:59

Bájital a közértből

<p>Sex Drive - ilyen néven mutatták be a világ első energiaitalát, mely - állítólag - a szexuális étvágyra is pozitív hatással bír.</p>

A megbukott "füves cola" után itt az újabb dili. Egy amerikai italgyártó cég olyan italt mutatott be, mely összetevőinek hála emeli a libidót, és tűzbe hozza annak fogyasztóját.

"A végy egy marék citromfüvet..." tehát rövidesen a múlté, lehet nekünk sem kell már házilag bájitalt készíteni, (cikk) ha mindenfelé megjelennek a vágyfokozó energiaitalok. A gyártó nem győzi hirdetni termékével kapcsolatban, hogy annak 17 különböző összetevője gondoskodik a kívánt hatásról, vagyis a vágyfokozásról. Van benne például L-Argitine ami fokozott vérbőséget biztosít ahol kell, kék lótusz és maca gyökér a vágyakozó hangulat biztosítása végett, valamint jópár alapanyag, mely energiát biztosít.

Az italt első körben klubbokban, majd shopokban kezdik el árulni az USA-ban, s talán nem kell hozzá különösebb jóstehetség, hogy kitaláljuk: előbb-utóbb hozzánk is érkezik a vágyfokozó energiaital. 

  • Találd meg a különbséget
  • Hölgy keres urat? Igen!
  • Beindulunk a pirosra!
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!