Erotikus cikkek

2008.09.22. 14:18

A németek évente 139-szer szexelnek

<p>Több mint félszázezer német internetező körében végzett felmérés azt tükrözi, hogy a gyakori pornófilm-nézés megváltoztatja az emberek viszonyát saját testükhöz.</p>

A pornográfia fokozza az emberek azon vágyát, hogy tökéletes legyen az alakjuk. Sokan még a nemiszervük, mellük szépségműtétjére is hajlandók lennének - állítja Jakob Pastötter. A német szexuálkutató, egy 56 ezer internetező körében végzett felmérés alapján arra a következtetésre jutott, hogy a pornófilmek megváltoztatják a konzumálók viszonyát saját testükhöz, azzal sokszor elégedetlenek lesznek.

A német férfiak kétharmada, a nők 50 százaléka színesebb, változatosabb nemi életre vágyik a jelenleginél. A kutatókat meglepte, hogy a 200 kérdést felölelő felmérésből az derült ki, hogy az Európai Unió legnépesebb államában a férfi lakosság egyharmada naponta néz pornót - főleg az interneten.

A hagyományos szex sem idegen Németországtól: átlagban évente 139-szer élnek nemi életet a germánok, vagyis heti 2-3 alkalommal.

Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!