Kisvárda hírei

2011.05.10. 16:37

A megye legjobbjai a kisvárdai pingpongosok

<p>Kisvárda - Nexus Kupa néven Top 12 versenyt szervezett a Megyei Asztalitenisz Szövetség Kisvárdán, melyen a megye legjobb tizenkét játékosa mérte össze tudását.</p>

„Sajnos az első helyezett Arady István és a második helyezett Pokol Péter csapattársaink más fontos elfoglaltságuk miatt nem tudtak megmérkőzni a legjobb tizenkettő rangsorában” - kezdte beszámolóját Nagy István, a VASE játékosa.
A II. Rákóczi Ferenc Szakközép és Szakiskola tornatermében lebonyolított versenyen izgalmas, jó mérkőzéseket láthatott a szép számban megjelent szurkolótábor, a lelkes közönség. A - leginkább a játékosok számára - fárasztó mérkőzés-sorozat végeredményeként végül Mágocsi Sándor vásárosnaményi pingpongos lett az első, őt követte a második helyen a záhonyi Petró László, a dobogó harmadik fokára pedig a kemecsei Varga Ferenc állhatott fel. 

A mérkőzések előtt díjazták a megyei bajnokságban szereplő csapatokat eddigi elért eredményeik alapján. A megyei asztalitenisz I. osztályú csapatai közül a Várda Asztalitenisz Sportegyesület (VASE) érdemelte ki az első díjat, míg a megyei II. osztályban az Ajak SE harmadik helyezett lett.
„A VASE nevében ezúton mondok köszönetet főtámogatónknak, a Nexus Holding Kft. - nek a szervező-támogató munkáért, valamint a II. Rákóczi Ferenc Szakközép és Szakiskola vezetőségének, hogy biztosították részünkre a helyszínt, ahol Kisvárda egy ilyen nívós versenynek adhatott otthont.” - zárta beszámolóját Nagy István.
- Durucz Gabi -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!