Encs hírei

2019.03.02. 13:33

Modern közösségi teret hoztak létre Encsen

Encs - Felújították az encsi Művelődési Központ egyik épületrészét. Pénteken adták át.

Encs - Felújították az encsi Művelődési Központ egyik épületrészét. Pénteken adták át.

Befejeződött az Encsi Városi Művelődési Központ egyik épületrészének teljes belső felújítsa. Pénteken ünnepélyes keretek között adták át az új közösségi teret. Szeles András, Encs polgármestere lapunknak elmondta, a felújításra egy uniós pályázat 36 millió forintos forrása adott lehetőséget. Az általános felújítás keretében megtörtént a teljes burkolatcsere, az elektromos hálózat cseréje, valamint gépészeti munkák is folytak az épületrészben, aminek köszönhetően a fűtéskorszerűsítés is megtörtént. Csakúgy, mint az akadálymentesítés, a folyosón és a helyiségekben is. Kialakítottak egy stúdiót raktárral, valamint egy konyhát. A vizesblokkot pedig korszerűsítették. A legfontosabb azonban, hogy létrehoztak egy mai igényeknek megfelelő és esztétikus közösségi termet. Ezt az úgynevezett régi kisterem bővítésével alakították ki. Itt is megtörtént a teljes felújítás színpaddal, korszerű világítástechnikával, projektorokkal és bútorzattal.

Jelenleg még folynak a külső felújítási munkák: tető- és hőszigetelés, valamint parkolóhelyek kialakítása, de hamarosan ennek is a végére érnek, sorolta a polgármester.

HE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!