Encs hírei

2017.07.16. 11:32

Sok régi ismerős találkozott Szemerén

Szemere - Az Elszármazottak Találkozóján tették le az új konyha alapkövét Szemerén.

Szemere - Az Elszármazottak Találkozóján tették le az új konyha alapkövét Szemerén.

Szemere képviselő-testülete a Jézus szíve templom búcsújára hívta meg a községben született és valaha itt élt embereket immár második alkalommal június 24-én. A hívó szóra, azaz az Elszármazottak Találkozójára idén is sokan jöttek el a gyökereiket számon tartó, hazavágyó emberek.

A gyönyörű napsütéses szombaton megtelt a Pallavicini-kastély parkja. Öröm volt látni a sok régi ismerős találkozását – fogalmazott a település polgármestere, Farkas Ferenc.

Hozzátette: az eseményen részt vett dr. Hörcsik Richárd országgyűlési képviselő és dr. Ódor Ferenc, az Encsi Járási Hivatal vezetője is. A nap fontos eseménye a település konyhájának és étkezőjének alapkőletétele volt.

– Dr. Hörcsik Richárd országgyű­lési képviselő korábban személyesen meggyőződött a település főzőkonyhájának állapotáról, és átérezve a helyzet tarthatatlanságát, segítséget nyújtott a probléma továbbításában a Belügyminisztérium felé. Most már aláírt támogatási szerződéssel rendelkezünk, és indulhatnak az építési munkák – mondta örömmel a polgármester.

Az alapkövet dr. Hörcsik Richárd országgyűlési képviselő, Farkas Ferenc polgármester, valamint Polgári Zsolt, a Polgári Kft. ügyvezetője, az építés kivitelezője együtt helyezték el.

- ÉM-HE -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!